(Wix-Logo) Create a site!
100s of templates
No coding needed
Start now >>

Szállások: Villa Magante-n a tengerparti bungalóktól, komplett villáktól a falubeli apartmanon, szobán, tengerparti sátorozáson keresztül a              naturista falu kiadó bungalóiig sok a lehetőség. Igénye, pénztárcája, kalandos kedve szerint mindenki megtalálhatja a neki kedvező szállást.

Cambium
Los Gringos Hotel Playa Magante Dominikai Köztársaság

LOS GRINGOS 3 tengerparti bungalóval, étteremmel  várja a vendégeket egy 6.901 m2-es területen,  76 méteres széles stranddal a Playa Magante-n. Mind a három 4 személyes bungalóban egy nagy franciaágy és 2  egyszemélyes ágy vár a vendégekre  luxus bambusz ággyal, mennyezeti ventilátorral. A wireless internet is inkluzív. 7 éjszaka 2 személynek 420 USA $, további személyek éjszakánként 20 USA $-t fizetnek. További információt, képeket, foglalási lehetőségeket  itt találsz:

Los Gringos

LA PLAYITA tengerparti bungalók egy francia házaspárnál. Csak néhány lépésre a tengerparttól várja  ez a 90 m2-es bungaló is a vendégeit.  5 személyes, 2 franciaággyal, 2 egyszemélyes ággyal s egy gyerekággyal. A fürdőszobán van a WC, de még egy külön vendég WC is található a bungalóban.  A teraszról a tengeri kilátás élvezhető. Az emeleti szoba egy a tengerre néző hálószoba. A főzősarok a földszinten van. Reggelivel 390 €/hét. A kertben grillsütőhely is áll a vendégek rendelkezésre. További infók:

La Playita Hotel Playa Magante Dominikai Köztársaság
németül, franciául és angolul

​VILLA CACAO   a tengerparthoz közeli, 2 szobás (5 fekhely) villa egy trópusi kert közepén, heti 450-490 € reggelivel.  Egy 4x4 Pajero Jeep is áll a vendégek rendelkezésére. További képek s információ:

Villa Cacao Playa Magante, Dominikai Köztársaság
németül
Villa Mango Playa Magante Dominikai Köztársaság

​VILLA MANGO is a tengerparthoz közeli, 1-3 személyes villa (2 személy + 1 gyerekágy) úszó-medencével, egy trópusi kert (3000 m2) közepén. Pajero Jeep itt is rendelkezésre áll, mint a Villa Cacao-nál. A bérleti díj heti 350-390 €.

Infó itt is német nyelven:

Villa Mango
Hotel Villa Magante Dominikai Köztársaság

2013. márciusában megnyílt, új építésű kis szálloda 4 szobával a centrum egy kis mellékutcájában. Az európai tulajdonos által vezetett apartmanok egy franciaággyal, zuhanyozóval, valamint tágas konyhával, étkezősarokkal rendelkeznek. Ideális egy párnak. Meleg vízet és 24 órás áramszolgáltatást garantálnak. Az apartmanok egy éjszakára 1000 peso-ba kerülnek, átszámítva kb. 19 Euró.

VILLA MAGANTE közepén, de La Yagua élénk centrumától távolabb kiadó a földszinten egy teljesen berendezett apartman. 3 hálószoba, nappali, konyha, terasz s egy "open-air" étkező is várja a vendégeket családi környezetben. Árat a "Supermercado Alexandra"-ban Ramón vagy a felesége, Sami ad az igényektől s az eltölteni kívánt időtől függően. 

Azok a kalandra vágyók, akik  hasonló dominikai szállást keresnek, ők is megtalálhatják a számításukat.  Az ilyen szállást (ez csak egy mintakép) természetesen a helyszínen kell megnézni s egyezkedni. A  "tropical konyha" külön helyiség (hasonló, mint a régi magyar nyári konyha) s WC-hez is pár métert kell menni. De szívélyes és figyelmes dominikai szomszédok vesznek körül.

 

​SÁTOROZÁS a tengerparton! Kijelölt sátor- s kempinghelyek a Dominikai Köztársaságban általában nincsenek. Itt, a Playa Rogelio-n az ott lakó dominikai család házai előtt/között/mellett lehetőség van privát kempingezésre, amit a család barátai, akik a sziget belsejében levő nagyvárosban élnek és dolgoznak, a hétvégéken gyakran igénybe vesznek. Közös használatú WC-kel, s a natúr-fürdővel a közeli patakban. A vendégek ellátásáról, ha igény van rá (motortaxi, bevásárlás, közös főzés/sütés a tengerparton vagy esetleges problémák megoldásáról) Nelson, a család 38 éves férfitagja gondoskodik. Nelson ízletes kreol ételeit már több magyar is élvezettel fogyasztotta a tengerparton s elragadtatással dicsérte.

A Cambium a naturista falu Villa Magante közelében  a hegyekben található, elbújva a nyilvánosság elől. Itt nemcsak a területükön mozoghatsz ruha nélkül, hanem meztelenül élvezheted a tengerparti strandjuk  eldugott  kis öbleit  is.  Legkedvezőbb ennek  a bungalónak  az  ára, egy éjszakára 20 USA $-ért bérelhető, 1 vagy 2 személynek kínál szállást. A házikó kicsi, berendezése egyszerű, jelenleg az ágy is csak egy matrac. Mégis ez a bungaló a legkedveltebb  a látogatók között. Vannak ezen kívül természetesen nagyobb, komfortosabb kiadó házak is a telepen. Egy hotel is épül, terv szerint jövőre nyílik meg. További  kiadó házak a Cambiumban         találhatók, részletes  információkkal  és képekkel.             

Cambium naturista falu, Dominikai Köztársaság
itt

Nem Villa Magante-n, de közel a Puerto Plata-i reptérhez van János és Bettina, egy magyar-német házaspár apartmanháza a Perla Marina lakóparkban, Sosúa és Cabarete között. A vendégeket medence s a pár percnyi távolságra levő tengerpart várja. A repülőgépek legtöbbször az esti órákban érkeznek, így a legjobb lehetőség, nemcsak az első éjszakára, Jánosék szállását igénybe venni. Ők ki is mennek eléd a reptérre,  ami a hosszú repülőút után nagy kényelmet jelent. Náluk nagyon otthonosan fogod érezni magad. A honlapjukon:

                    , minden további  információt megkapsz.

Secret Garden apartmanháza Dominikai Köztársaság
Secret Garden

(Wix Logo)
This site was created using
Create your own for FREE >>